Programari: 0786 722 897 | Program: miercuri - duminica | Orar: 10:00 - 18:00

Inchirieri ATV si UTV in Bucuresti, la Divertiland Off-Road

Spiritul de aventura este imboldul care transforma monotonia intr-o experienta captivanta. Iar cand adaugam ecuatiei un ATV ori un UTV cu motor naravas, avem indeplinite toate conditiile pentru o sesiune de adrenalina pura.
Acorda-ti o escapada cu senzatii extreme in compania celor alaturi de care savurezi cel mai intens momentele de deconectare si descopera imprejurimile Bucurestiului pe un vehicul capabil sa te poarte intr-o poveste off-road exact asa cum vrei tu sa o construiesti.
Ajuta-ne sa punem pe roti experienta ravnita de tine fie prin formularul de contact, fie prin telefon, la 021 9446 sau 0786 722 897, si esti gata sa dai startul!
Inchirieri ATV si UTV in Bucuresti, acum, la Divertiland Off-Road.

ATV CForce 450L

CForce 450L, fabricat de catre CF Moto si disponibil de inchiriat, este un model unic de ATV, de ultima generatie, fabricat in 2021. Vehiculul off-road propus de noi este extrem de agil si totodata foarte manevrabil, fiind optimizat pentru drumuri accidentate. Are o capacitate de pana la 2 persoane si un pedigree sportiv/recreational fara cusur.

Motor 1 cilindru, 4 timpi
Putere 32 CP
Capacitate 400 cmc
Combustibil Benzina
Cutie de viteze Automata CVT
Rezervor 15 litri

UTV ZForce 550EX

UTV-ul Z5 Force 550 EX, disponibil imediat pentru inchiriere, este un model de cea mai noua generatie, performant si confortabil, destinat expeditiilor side-by-side. Design-ul agresiv completeaza cu succes abilitatile sale off-road native, transformandu-l intr-un vehicul de teren recomandat atat profesionistilor, cat si incepatorilor.

Motor 1 cilindru, 4 valve
Putere 39 CP
Capacitate 495 cmc
Combustibil Benzina
Cutie de viteze Automata CVT
Rezervor 27 litri

12 ATV-uri

4 UTV-uri

De la
99,99 Lei/ora

Circuit de indemanare off-road

Demonstreaza cat de rapid esti la volanului unui UTV, pe circuitul de indemanare off-road de la Divertiland. Cauta trasa ideala, momentul potrivit de frana si apoi cel de accelerare! La sfarsitul fiecarui tur, cronometrul va avea ultimul cuvant in norul de nisip ramas in urma ta. Linii drepte, ace de par, sicane si viraje largi te asteapta sa le abordezi cu sete de adrenalina si viteza! Goneste dezlantuit in cursa contratimp cu tine insuti si arata-ne cum stii sa rulezi!

Program si preturi inchirieri ATV si UTV in Bucuresti

Inchirierea ATV-urilor si UTV-urilor se face cu minim 2h inainte, pe baza de contract, pe care il poti vizualiza AICI. Acesta se va semna la sediul Divertiland X, inainte de plecarea in cursa.

Zile
Miercuri – Duminica

Ore de plecare
10:00; 12:00; 14:00; 16:00.

Pentru grupuri si alte cerinte speciale te rugam sa ne contactezi la 021 9446 sau 0786 722 897.

Preturi ATV
99,99 Lei/ora/sofer + 30 Lei combustibil
Sofer extra + 50 lei

Preturi UTV
Traseu
199,99 Lei/ora/sofer + 30 Lei combustibil
Sofer extra + 50 lei

Circuit de indemanare
35 Lei/5 minute

Programeaza-ti aventura


  FAQ - Intrebari Frecvente Inchirieri ATV si UTV in Bucuresti

  +Masuri de precautie COVID
  Casca, cagula, manusile si ATV-ul, in totalitate (in special saua si ghidonul), sunt curatate si dezinfectate dupa fiecare utilizare.
  +Cum ma inscriu la sesiunea off-road?
  Programeaza-te prin telefon, la 021 9446 021 9446 sau 0723 302 585, sau completeaza formularul de pe site. O alta varianta este sa vii la Divertiland cu cel putin 2 ore inainte de startul sesiunii din intervalul orar dorit.
  +De ce acte am nevoie ca sa inchirez un ATV sau un UTV?
  Pentru a putea inchiria un ATV sau UTV de la Divertiland Off-Road trebuie sa prezinti o Carte de Idenitate valabila si sa faci dovada detinerii unui permis de conducere categoria B.
  +Traseele pot fi efectuate doar sub indrumarea unui ghid?
  Da. Intrucat siguranta clientilor nostri este pe primul loc, sesiunile Divertiland Off-Road se vor face exclusiv sub supravegherea unui coordonator profesionist.
  +Ghidul se inchiriaza separat?
  Serviciile ghidului sunt incluse in pretul initial.
  +Cum intru in posesia ATV-ului sau UTV-ului?
  Preluarea vehiculului de teren solicitat se va face la sediul Divertiland X, unde intr-o prima faza vei semna un contract de inchiriere contract de inchiriere, pe care il poti vizualiza AICI. Incheierea contractului se va face in baza cartii de identitate si permisului de conducere categoria B proprii.
  +Daca am doar categoria A de permis pot inchira un ATV sau un UTV?
  Nu. Atat ATV-ul cat si UTV-ul au 4 roti si manevrarea lor necesita experienta cu acest tip de vehicul.
  +Pot sa imi aduc accesoriile proprii?
  Da, poti utiliza inclusiv casca si manusile personale, accesorii disponibile si in oferta noastra de baza. Sunt permise totodata si alte elemente de protectie dedicate acestui tip de activitate: genunchiere, cotiere, platose, ochelari etc.
  +Care este varsta minima pe care o poate avea un pasager?
  12+
  +Care sunt conditiile in care pot contramanda o sesiune?
  Rezervarile se pot schimba sau anula cu 4 ore inainte de ora stabilita.
  Alte Atractii

  Divertiland Paintball

  Intra in atmosfera electrizanta a unui teatru de razboi si descopera neinfricatul soldat din fibra ta pe terenul de paintball de la Divertiland.

  Atractii in aer liber Divertiland

  Atractii in aer liber

  Activitatile recreative sunt cel mai placut mod de a profita de timpul liber. Relaxarea, miscarea si spiritul de aventura fac super-echipa la Divertiland X, unde iti poti reincarca bateriile in Bungee Dome, la pationar sau pe peretele de escalada.